Logo-Tennisclub Bachten de Kupe Veurne
Logo-Tennisclub Bachten de Kupe Veurne

Tennis & Padel school TCBK in Veurne


Welkom bij TCBK Tennis & Padel SchoolTCBK Tennis & Padel school, onder leiding van Sidney Ribeiro en zijn team van tennis- en padeltrainers, staat in voor de organisatie van de lessen naar zowel de kinderen, jeugd als volwassenen toe. De ervaring van Sidney en zijn team in coaching betekent een enorme weerwaarde voor onze club. TCBK Tennis & Padel school is gebaseerd op deze pijlers:

 

Missie en filosofie 

Bij TCBK Tennis & Padel School gaan we verder dan alleen maar ballen slaan en slagen perfectioneren. Wij zijn een plek waar tradities samenkomen met innovatie, waar elke slag een stap is naar excellentie, en waar passie leidt tot succes.


Traditie en verbetering

Ons verhaal is verweven met de tradities die zijn doorgegeven sedert generaties aan toegewijde trainers en enthousiaste spelers. Wij delen de waarden van discipline, respect en liefde voor het spel. Traditie herinnert ons aan onze roots en inspireert ons om nieuwe hoogtes te bereiken.

 

Motivatie en groei

Elke speler als opkomend talent of doorgewinterde professional streeft naar groei. Wij creëren een omgeving waar iedereen, van de jongste beginners tot de meest ervaren spelers, zijn vaardigheden kan ontwikkelen en het hoogste potentieel kan bereiken. 

 

Technische bagage en expertise

Achter elke geweldige speler staat een coach die zijn vaardigheden heeft verfijnd en zijn kennis heeft doorgegeven. Bij TCBK zijn we trots op onze hoofdtrainer Sidney Ribeiro, wiens technische expertise de ruggengraat vormt van onze school. Zijn jarenlange kennis en ervaring in tennis en padel deelt hij met zijn team en dit brengen ze efficiënt en geïntegreerd over aan alle leeftijdsgroepen en vaardigheidsniveaus.


 

Introductie van het ACE Tennis Programma

 

In onze onvermoeibare zoektocht naar verbetering zijn we verheugd om het ACE Tennis Programma te introduceren. Een transformerend initiatief dat staat voor Achieve, Confidence en Excellence: de doelstellingen van dit project en de voordelen die het wil brengen aan kinderen en deelnemers.

 

Bereiken

Ons voornaamste doel is om elke deelnemer te begeleiden om zijn persoonlijk hoogste niveau te bereiken. Door gestructureerde training en toewijding begeleiden we jonge talenten naar grootsheid, ongeacht hun startpunt.


Zelfvertrouwen 

Tennis is meer dan alleen sport; het stelt moed en zelfvertrouwen. Onze programma's zijn ontworpen om niet alleen vaardige spelers te creëren, maar ook zelfverzekerde individuen die klaar zijn om uitdagingen aan te gaan, zowel op als naast het veld.


Excellentie

Excellentie gaat niet over het winnen van elke wedstrijd; het gaat over het omarmen van de reis en veerkracht bij tegenslag, genieten van het spel en streven naar verbetering. Onze toewijding aan plezier, leren en winnen in tennis onderscheidt ons.

Voordelen en meer

Het ACE Tennis Programma gaat over meer dan lessen en wedstrijden; vanuit onze allesomvattende benadering richten we ons op het leggen van sterke fundamenten, het beheersen van de basisprincipes en het begrijpen van de subtiliteiten van tactisch spel en strategie. Ons programma omvat competities, training in mentale weerbaarheid en een levendige gemeenschap die prestaties viert.

In de geest van betrokkenheid bij de gemeenschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid organiseren we ook liefdadigheidswedstrijden en moedigen we onze deelnemers aan om iets terug te geven aan de samenleving. Bovendien zorgen onze aanpasbare programma's voor inclusiviteit, zodat iedereen kan genieten van de vreugde van tennis en padel.

Terwijl we samen op weg gaan naar het seizoen 2024/2025, nodigen we u uit om deel uit te maken van onze traditie, motivatie, technische verbetering en het boeiende nieuwe hoofdstuk met het ACE Tennis Programma. 

Ontdek het meeslepende van tennis en volg de weg naar expertise, zelfvertrouwen en verbetering.