Logo-Tennisclub Bachten de Kupe Veurne
Logo-Tennisclub Bachten de Kupe Veurne

Tennis & Padel school TCBK in Veurne


Welkom bij TCBK Tennis & Padel School, waar elke slag een verhaal vertelt van groei, passie en succes.TCBK Tennis & Padel school, onder leiding van Sidney Ribeiro en zijn team van tennis- en padeltrainers, staat in voor de organisatie van de lessen naar zowel de kinderen, jeugd als volwassenen toe. De ervaring van Sidney en zijn team Iin coaching betekent een enorme weerwaarde voor onze club. TCBK Tennis & Padel school is gebaseerd op deze pijlers:

 

Missie en filosofie 

Bij TCBK Tennis & Padel School gaan we verder dan gewoon ballen slaan en slagen perfectioneren. Wij zijn een plek waar tradities samenkomen met innovatie, waar elke slag een stap is naar excellentie, en waar passie leidt tot succes.


Traditie en verbetering

Ons verhaal is verweven met de tradities die zijn doorgegeven sedert generaties aan toegewijde trainers en enthousiaste spelers. Wij delen de waarden van discipline, respect en liefde voor het spel. Traditie herinnert ons aan onze roots en inspireert ons om nieuwe hoogtes te bereiken.

 

Motivatie en groei

Elke speler als opkomend talent of doorgewinterde professional streeft naar groei. Wij creëren een omgeving waar iedereen, van de jongste beginners tot de meest ervaren spelers, zijn vaardigheden kan ontwikkelen en hoogste potentieel bereiken. 

 

Technische bagage en expertise

Achter elke geweldige speler staat een coach die zijn vaardigheden heeft verfijnd en zijn kennis heeft doorgegeven. Bij TCBK zijn we trots op onze hoofdtrainer Sidney Ribeiro, wiens technische expertise de ruggengraat vormt van onze school. Zijn jarenlange kennis en ervaring in tennis en padel deelt hij met zijn team en brengt ze efficiënt en geïntegreerd over aan alle leeftijdsgroepen en vaardigheidsniveaus.

 

Ontdek het meeslepende van padel en volg de weg naar bereiken van expertise, zelfvertrouwen en excellentie.