Logo-Tennisclub Bachten de Kupe Veurne
Logo-Tennisclub Bachten de Kupe Veurne

 

Door de vele regendagen wordt de speelperiode van de padel-poule verlengd tot en met zaterdag 13 april 2024.

 

Wacht niet meer en organiseer je om tijdig de nodige matchen kunnen te spelen!

 

 

Inschrijvingen - praktisch

 

 • Dit is een interne padelcompetitie voor de leden van de Tennis- en Padelclub Veurne. Niet-padelleden kunnen zich lid maken voor €20 (winterabonnement – zie ‘inschrijven’ rechts boven).

 

 • Er wordt ingeschreven als duo in dubbel Dames, dubbel Heren en/of dubbel Gemengd. 

 

 • Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen er reeksen van verschillende niveaus gemaakt worden. Er worden dus poules gevormd van 7 à 10 duo’s op basis van klassement/ervaring. Dit betekent dat er gedurende deze periode 6 à 9 wedstrijden kunnen gespeeld worden.

 

 

Planning matchen

 

 

 • Per poule wordt een WhatsApp-groep aangemaakt. In die WhatsApp-groep kun je afspreken met je poulegenoten. Je kan bijvoorbeeld een oproep doen in deze groep wie op een bepaalde dag kan spelen.

 

 • Je  kan een poulematch spelen wanneer je wil. Indien je een wedstrijd wil plannen binnen de 14 dagen, dien je zelf te reserveren via de reservatietool van Tennis Vlaanderen. Indien de wedstrijd later moet geboekt worden dan 14 dagen, kan dit aangevraagd worden via: padelpoule.tcbkveurne@gmail.com. Vermeld in deze mail duidelijk wie tegen wie speelt, de datum en het tijdstip.

 

 • Er wordt gespeeld naar 2 winnende sets van 6 punten (zonder golden point) en bij gelijke setstand (1-1) wordt er een match tie-break gespeeld naar 10 punten.

 

 • Het resultaat van elke wedstrijd wordt – door het winnende team – gecommuniceerd naar: padelpoule.tcbkveurne@gmail.com. Om sportieve redenen wordt er uiteraard een rangschikking opgemaakt. Die rangschikking wordt op geregelde tijdstippen per mail naar iedereen doorgestuurd.

 

 • Er is geen inschrijvingsgeld, enkel de reservatiekost per plein (3 euro per speler).

 

 • Bij ziekte/kwetsuur mag een speler met een vervanger (van hetzelfde niveau/klassement) spelen.


   

Inschrijven

 

Indien je wenst in te schrijven, selecteer het nieuwsbericht op de app van Tennis Vlaanderen en vul het inschrijvingsformulier in of gebruik de link Nieuws en evenementen - Tennis en Padel Vlaanderen.

 

Doe dit vòòr 15 September 2023. 

 

Uw contactgegevens zullen doorgegeven worden aan de spelers binnen jouw poule via de WhatsApp-groep. Dit is om onderling af te spreken. Door in te schrijven verklaar je je hiermee akkoord.

 

Moedig padelvrienden aan om deel te nemen!

 

Met sportieve groeten

TCBK

Bij vragen:  padelpoule.tcbkveurne@gmail.com